Екскурзии

Матурско – поклоничко патување

Во периодот од 22.05.-26.05.2023г. LV генерација на богослови – матуранти, придружувани од професори при МПБ, се упатија на традиционалното матурско-поклоничко […]

Еднодневна ексурзија

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Повардарски г. Агатангел, на ден 02.05.2017 г., се реализира еднодневната екскурзија на учениците при […]