Ново издание на МПБ „Свети Климент Охридски“

Ново издание на нашата Богословија –
ПРАВИЛА НА СВЕТИТЕ АПОСТОЛИ со коментар од нашиот почитуван професор прот. ставрофор Јован Кумевски