Божествена литургија

На 02. 02. 2021г., денот кога светата Православна црква го слави споменот на преп. Ефтимиј Велики, св. маченици Енен, Нирен и Пен, во МПБ „Св. Климент Охридски“ беше отслужена Божествена литургија.