LII генерација (2015-2020г.)- матуранти при МПБ „Св. Климент Охридски“ Скопје

„Помнете ги и вашите наставници, што ви го проповедаа словото Божјо, и, имајќи го пред очи крајот на нивниот живот, подражавајте ја верата нивна. Исус Христос е ист вчера, и денес, и во веки. Не впуштајте се во разни туѓи учења; оти е добро со благодат да се поткрепува срцето“ (Евр. 13, 7).