Приемен испит во МПБ

На приемниот испит за ученици во I клас, за учебната 2019-2020, се пријавија 12 кандидати, и сите успешно го поминаа.

Им посакуваме многу знаења и успеси од 1-ви септември и Божјиот благослов постојано да ги следи.