Божествена литургија

05.02.2019 година, вторник.

Свети Климент Анкирски, свети маченик Агатангел.

“Крадецот доаѓа само да украде, да убие и да погуби. Јас дојдов за да имаат живот вечен и да имаат изобилие.” (Јован 10, 10)