Соопштенија

Конкурс за запишување во учебната 2017-2018 година

МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА Македонската православна богословија „Свети Климент Охридски” – Скопје, објавува КОНКУРС зазапишување на редовни ученици во Македонската православна […]