Божествена литургија

На 05.02.2023г, во Неделата посветена на митарот и фарисејот, денот кога се сеќаваме на споменот на Соборот на руските новомаченици и исповедници, св. свешт. м-ч Климент Анкирски, Шестиот Вселенски собор и св. Павлин Милостив, во МПБ ,,Св. Климент Охридски” беше отслужена божествена литургија.