Божествена литургија

На 22.05.2022г., во Неделата на Самарјанката, денот во кој светата Црква се сеќава на споменот на св. прор. Исаија, Преносот на моштите на св. Николај Мирликиски, св. м-ч Христофор, во МПБ „Св. Климент Охридски“ се отслужи божествена литургија.