Божествена литургија

На 27.02.2022г., во Неделата на Страшниот суд – Месопусна, денот кога светата Православна црква си спомнува на Упокојувањето на св. Кирил Солунски, св. Авксентиј и преп. Исак Печерски, во МПБ ,,Св. Климент Охридски” беше отслужена божествена литургија.