Божествена литургија

На 06.02.2022г., во XXXIII Недела по Педесетница – Недела на Закхеј, ден кога Православната црква го слави споменот на преп. Ксенија Римјанка, преп. Македониј Сириски, преп. Филон, еп. Кипарски и преп. Дионисиј Олимписки – Чудотворец, во МПБ ,,Св. Климент Охридски” беше отслужена божествена литургија.