Литургија на претходноосветени дарови

На 02.04.2021г., во денот кога светата Црква ги споменува преподобниот маченик Јован и другите со него и светата маченичка Фотина, во петокот од третата седмица од Великиот пост, во МПБ ,,Св. Климент Охридски” беше отслужена Литургија на претходноосветените дарови.