Божествена литургија

На 07. 02. 2021г., во 35 Недела по Педесетница, денот во кој го спомнуваме споменот на св. Григориј Богослов, архиепиескоп Цариградски, преп. Публиј, преп. Мар и св. маченичка Филиција и нејзините седум синови, во МПБ „Св. Климент Охридски“ беше отслужена Божествена литургија.