На најсветиот господин, господин Стефан, блажен Митрополит Скопски и Архиепископ Охридски и Македонски, и на Јустинијана Прва, многаја и благаја лета!

На најсветиот господин, господин Стефан, блажен Митрополит Скопски и Архиепископ Охридски и Македонски, и на Јустинијана Прва, многаја и благаја лета!

Долгоденствувај свет и блажен владико и правилно раководи со словото на Божјата вистина!

Учениците и професорите од Богословијата Ви го честитаат именденот и ги просат Вашите застапништва пред Бога!