Божествена литургија

12.11.2019 – ВТОРНИК

Свети апостол Клеопа и светите мач. Зиновиј и Зиновија

„Зар не гореа во нас срцата наши, кога ни зборуваше по патот и кога ни го објаснуваше Писмото?“ (Лк. 24, 32)