Божествена литургија

24.09.2019 – ВТОРНИК

Две години од впишувањето во диптихот на светии на преподобниот отец наш Јоаникиј Ракотински,

и спомен на светата Теодора Александриска, светиот Силуан Атонски и преподобниот Ефросин готвач.

На многу години благословени!