Божествена литургија

12.02.2019 – СВЕТИ ТРИ ЕРАРСИ

Да ги прославиме богоносните отци – трите светлозарни светилници, посветли од сончевите зраци, од светлоначалната Троица, и трисолнечни единици, натприродно соединети.