Општинскиот натпревар за противпожарна заштита.

Денес нашите ученици зедоа учеството на општинскиот натпревар за противпожарна заштита, во организација на општина Кисела Вода, каде што го освоиа второто место.
Важно е да се напомене дека веќе десетина години, богословите учествуваат во овие општински натпревари и секогаш покажуваат добри резултати.