Литургија на претходноосветени дарови

На 31.03.2021г., денот кога си спомнуваме за св. Кирил Ерусалимски и св. Анин Чудотворец, во средата од Третата недела од Великиот пост во МПБ „Св. Климент Охридски“ беше отслужена Литургија на претходноосветените дарови.